Serviciile suplimentare.

Reambalarea, verificarea functionalitatii produselor, asigurarea pentru produse și alte servicii pe care le poate oferi depozitul nostru din SUA. Alte detatii...

Depozitul Pesoto  din SUA nu are la bază doar sarcina de a menține colete și de a le livra la destinație. Din experiența de organizare a livrărilor ne-am dat seama că clientul poate solicita tot felul de sugestii, așa că am dezvoltat o serie de servicii utile, care face colaborarea cu compania Pesoto mai convenabilă și cu prețuri avantajoase. De exemplu, reambalarea coletelor reduce din greutatea și dimensiune, și astfel reduce costurile pentru livrare. Tehnologia de prestare a serviciilor de verificare sau de fotografiere a produselor va face posibilă identificarea defectelor mărfii și posibilitatea de a efectua retur vânzătorului , fără a aștepta sosirea coletului în Moldova.

Serviciile suplimentare , care le oferă  depozitul Pesoto:

- Reambalarea - gratuită (la dorință). Bunul comandat se va scoate din ambalaj și se muta intr-un  pachet special.
- O protecție suplimentară - 2,5% din valoarea declarată a bunurilor (la dorință).
- "Foto" - 2 USD / buc. (la dorințîă). Produsul dorit se scoate  din pachet și este fotografiat din unghiul  cel mai potrivit.
-"Verificarea funcționalității produselor " - 10 USD / buc. (la dorință). Atunci când comanda face parte din produse tehice, puteți verifica dacă vînzătorul a expediat produs funcțional și fără defecte.
- "Separarea produselor din colet" - 10 USD / buc. (Opțional). Produsele din colet vor fi separate și se vor expedia în pachete diferite.

Contactează-ne
  • bd.Traian 14/4
  • 373 79 853 646
  • info-md@pesoto.com
  • Luni - Vineri:  de la 10:00 pînă la 18:00
© 2015 Created by webdeveloper.ge