Dodatne usluge

U skladištu kompanije Pesoto u SAD se ne odvijaju samo osnovni zadaci skladištenja i slanja svih pošiljki do njihovog odredišta, već i neki dodatni zadaci. Na osnovu iskustva rada sa slanjem pošiljki, shvatili smo da klijenti imaju razne dodatne zahtjeve, te smo na osnovu toga uspostavili određen broj usluga koje čine rad sa našim servisom lakšim unosnijim. Npr. prepakiranje pošiljki omogućava da se smanji težina i dimenzije pošiljke, samim tim smanjujući i troškove dostave. Servis provjere funkcionalnosti ili fotografisanja pošiljke omogućava da se otkriju neki nedostaci naručenih proizvoda te da se isti vrate prodavaču, bez čekanja da pošiljka stigne u BIH.

Dodatne usluge/servisi u skladištu koje nudimo:

Osiguranje -  2,5% od utvrđene vrijednosti robe (neobavezno) - u slučaju da se tokom dostave iz našeg skladišta u SAD prema BIH pošiljka izgubi, ošteti ili uništi, kompenziraćemo cijeli deklarisani iznos pošiljke.

Prepakiranje - besplatno (na zahtjev) – naručeni proizvodi se uzimaju iz originalnog pakovanja i prebacuju u specijalno pakovanje za slanje.

Fotografija -  3 USD po komadu (neobavezno) – proizvod se izvadi iz pakovanja te se napravi fotografija istog.

Provjera funkcionalnosti - 10 USD po komadu (neobavezno) – u slučaju naručivanja opreme, možemo provjeriti funkcionalnost iste.

Poklon - besplatno (na zahtjev) – pošiljka se pakuje u dodatno pakovanje.

Razdvajanje - 10 USD po komadu (neobavezno) – naznačeni proizvodi iz pošiljke se distribuiraju u odvojenim pošiljkama.

 

Kontaktirajte nas
  • Sarajevo, ul. Terezija bb, Centar Skenderija, Privredni Grad (pp. 89-90)
  • 387 61 977 833
  • info-ba@pesoto.com
  • Ponedeljak - Petak: 10:00 - 18:00 (Pauza: 13:30 - 14:00)
© 2015 Created by webdeveloper.ge